الرئيسية
الأبحاث العلمية
التدريس
التدرج الوظيفى
السيرة الذاتية
البحث الأكاديمى
إتصل بنا
الموقع الجديد
المجالات البحثية
الاضافات الغذائية
الاغذية الوظيفية
التغذية العلاجية
الابحاث العلمية
1 -
Antidiabetic and Hypocholesrolemic effect of Different Types of Vinegar in Rats (2015).
2 -
A Survey Study on Nutritional Knowledge and Attitudes towards Genetically Modified (GM) Foods in Zagazig University (2015).
3 -
Nutritional and Sensory Qualities of Enriched Protein Biscuits (2015).
4 -
A Study on Fortification of Nutritive Value and Improving the Acceptability of Meal Offered at Egyptian Schools (2014).
5 -
Nutritional Awareness of Saudi Girls and Women about Cancer- Causing and Preventive Foods (2014).
6 -
Evaluation of Therapeutic Efficiency of Camel Milk on Alloxan-induced Diabetic Rats (2014).
7 -
Biological and Histopathological Evaluation of some Commercial Colored Food Using Rats (2013).
8 -
Effects of Bioactive Component of Kiwi Fruit and Avocado (Fruit and Seed) on Hypercholesterolemic Rats (2013).
9 -
The Effects of Purslane and Celery on Hypercholesterolemic Mice (2012).
10 -
Evaluation of the Nutritional Culture at Secondary Stage Students (Males and Females) in Zagazig City, Egypt (2006).
تسجيل الدخول
دخول
2014 all rights reserved.
Zagazig University
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
شراقوة | الشرقية بين ايديك
اخبار الشرقية - شراقوة | الشرقية بين ايديك
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف